Kostuums, fotografie en film van Eva Lansink bij LAKgalerie

Vanmiddag werd als start van het nieuwe seizoen met een nieuw bestuur, de tentoonstelling ‘SCENES’ met het gevarieerde werk van Eva Lansink geopend bij de LAKgalerie. Kunstenaar Lansink (1980) vervaardigt kostuums met een verhaal, die ze vervolgens uitwerkt in foto’s en korte films. De verhalen, die door iedereen anders geïnterpreteerd kunnen worden, vormen zodoende de sleutel naar veel verschillende belevenissen. Lansink, die momenteel studeert aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag, zegt over haar werk: “In een kostuum ben je heel even iemand anders. Je komt terecht in een nieuw verhaal met andere gedachten, gevoelens en scènes. Met mijn werk wil ik de kijker juist die verschillende belevingen laten ervaren.”

De tentoonstelling loopt tot en met 21 november. Meer info en openingstijden: www.laktheater.nl Meer info over de kunstenaar: www.evalansink.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×