Politie op zoek naar brandende vragen

De politie is op zoek naar mensen met een brandende vraag. In november brengt Politie Hollands Midden de volgende editie uit van de huis-aan-huis krant ‘Politiepost’. In dit krantje worden de bewoners geïnformeerd over zaken die in de regio spelen. Het thema is dit keer ‘Alles wat u altijd al van de politie wilde weten’. De politie roept iedereen met een brandende vraag op, deze door te sturen. De interessantste en meest gestelde vragen worden in “de Politiepost” beantwoord. Alleen algemene vragen over het politiewerk kunnen worden beantwoord. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn, hoeveel cellen Politie Hollands Midden heeft.

Vragen kunnen voor maandag 26 oktober gemaild worden naar politiepost@hollands-midden.politie.nl .

Op www.politie.nl/hollands-midden is de vorige uitgave van de krant te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×