Judoteam 'Eendracht Leiden' bestaat 50 jaar

Op zaterdag 24 oktober organiseert Judoteam ‘Eendracht Leiden’ in de 3 Oktoberhal de 1e Open Leidse Judo kampioenschappen. Dit jubileumtoernooi is het hoogtepunt van de oudste Judoclub van Leiden, die in 1959 is opgericht door de Henk van der Luit. Op uitnodiging zal er ook een Italiaans Judoteam aanwezig zijn. Hoofdsponsor HWS verhuur heeft alle onkosten voor het verblijf van dit buitenlandse judoteam op zich genomen. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur met de jongste deelnemers.

Aansluitend zal er om 19:00 uur een receptie worden gehouden in het restaurant van de 3 Oktoberhal voor alle (oud) leden, judoleraren, sponsoren en verder geïnteresseerden. De Leidse sporticonen zoals Aad van Polanen, Aad van der Luit en Gerard v/d Berg zullen ook aanwezig zijn. Voormalige judokampioenen in dienst van dit jubilerende judo team, waaronder Mop Chen, John Chen, Piet van Putten en Dries Klein mogen hierbij niet ontbreken en zullen persoonlijk vertegenwoordigd zijn deze avond.

Meer info op www.judoeendracht.nl.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×