CDA wil sportfaciliteiten in de Zwaluw

Het CDA wil dat er in het pand Zwaluw 2 sportfaciliteiten komen, die vooral gericht zijn op jongeren. Het is nu de bedoeling dat er in het voormalige schoolgebouw een jongeren ontmoetingsruimte komt. Uit het onderzoek “Veilig opgroeien in de Stevenshof’ is gebleken dat er in deze wijk onvoldoende te doen is voor jongeren. De Stevenshof kent dan ook veel hangjeugd. Het CDA meent dat de realisatie van een ontmoetingsplek voor jongeren niet voldoende is, om het hangprobleem op te lossen. Er moet een groter aanbod aan mogelijkheden komen. De partij wil dan ook sportfaciliteiten in de Zwaluw, die in de eerste plaats gericht zijn op jongeren. Inmiddels is de bestemming van het pand uitgebreid met sport en recreatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×