Themabijeenkomst Posttraumatische dystrofie

De Nederlandse Vereniging van Posttraumatische Dystrofie Patiënten, provincie Zuid-Holland, organiseert een thema-avond over de ontregeling van het zenuwstelsel, posttraumatische dystrofie. In het Rijnland Ziekenhuis verzorgt drs. A.A. van der Plas, arts-assistent neurologie, een lezing over `Dystonie bij posttraumatische dystrofie’. Hij besteedt onder andere aandacht aan de algemene kenmerken van deze aandoening. Ook gaat hij in op de recente ontwikkelingen en studies op dit gebied.

De bijeenkomst vindt op woensdagavond 4 november plaats en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan tot 28 oktober bij krijnveen@hotmail.com .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×