Van alles te koop bij Manege Moedig Voorwaarts

Manege Moedig Voorwaarts organiseert aanstaande zondag de jaarlijkse bazaar. In de overdekte rijbak zijn dan allerlei tweedehands spullen te koop, waaronder boeken, speelgoed, glaswerk en kleding. Ook draait het Rad van Avontuur de hele dag zijn rondjes. Wie trek gekregen heeft van al het rondneuzen, kan zijn hart ophalen bij de snacks.

De opbrengst van de bazaar gaat naar het paardrijden voor gehandicapten. De manege verzorgt al zo’n 40 jaar paardrijlessen voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of visuele handicap. Veelal kunnen deze ruiters niet terecht op “gewone” maneges.

De bazaar duurt zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De manege is te vinden aan Wassenaarseweg 525. Meer informatie over het werk van Moedig Voorwaarts is te vinden op www.spgleiden.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×