Gewelddadige aanranding bij Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt aanstaande dinsdag aandacht aan een gewelddadige aanranding in Noordwijk. In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 september, de laatste avond van de Oranjefeesten, werd een 36-jarige Noordwijkse aangerand door een nog onbekende man. Deze greep het slachtoffer rond 01.30 uur beet op het Oudemarktveld en trok haar mee naar de Van Bronckhorstschool. Daar werd ze op gewelddadige wijze aangerand. Na de aanranding ging de man er in onbekende richting vandoor. Het slachtoffer heeft een tijdje in shocktoestand rondgelopen in de omgeving van de Van Limburg Stirumstraat, Bronckhorstweg en Heilige Geestweg. De aanrander is tussen de 35 en 45 jaar oud, heeft een breed postuur, kort blond stekeltjes haar en droeg een rood-wit geruite blouse en spijkerbroek. Opsporing Verzocht wordt dinsdag om 21.45 uur uitgezonden op Nederland 1.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×