Foto: Lilian van Rooij

Leidse première hilarische relatiekomedie 'Bedgeheimen'

Na de succesvolle voorstelling ‘De Flat van Jet in 2008/2009’ komt gezelschap Mussen & Zwanen met de nieuwe komedie ‘Bedgeheimen’. Op zondag 25 oktober wordt voor de première van deze voorstelling de rode loper uitgerold voor de Leidse Schouwburg. Volgens beproefd recept zal de hilarische komedie weer bol staan van absurde situaties en ironische relativering met een gezellige muzikale omlijsting. ‘Bedgeheimen’ is geschreven en geregisseerd door Haye van der Heyden en wordt gespeeld door: Bert Kuizenga, Miryanna van Reeden, Mary-Lou van Stenis, Hans Breetveld, Eva Poppink en Dave Mantel.

De voorpremière vindt plaats op 24 oktober, de première op 25 oktober.

Meer info: www.mussenenzwanen.nl en www.leidseschouwburg.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×