Spetterend eindfeest Leids Filmfestival bij LVC

Het Leids Filmfestival 2009, wordt zaterdag 31 oktober met een spetterend eindfeest afgesloten in het Leidse LVC. De Utrechtse formatie C-Mon & Kypski, laat eigen composities horen in een swingende mix van funk en rock naar polka. Knobsticker is moeilijk in een hokje te plaatsen en brengt vrolijke, opzwepende elektronische rock met invloeden van jazz, pop, soul en zelfs hiphop. De avond wordt omkleed door dj Kevin Bradley en Koen Lebens. Deze Leidse dj zal speciaal voor deze avond een gevarieerde set neerzetten.

De zaal gaat open om 22.00 uur. Voorverkoop kaarten: Plato Leiden, Velvet Leiden en via www.lvc.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×