Foto: PR.

16-jarige Zera Butter poetst achterstand weg

Meestal zijn het de ervaren krachten, die het team door de lastige periode loodsen, maar bij de Leiderdorpse eredivisionist Wereldtickets.nl ging het andersom. De 16-jarige Zera Butter poetste zaterdagavond tegen Celeritas Donar Groningen vrijwel eigenhandig een achterstand van dertien punten weg en stond ze met 28 punten, vier driepunters en zes steals aan de basis van de 77-74 overwinning. Celeritas Donar leidde vanaf het eerste moment tot vlak voor het einde van het derde kwart. Op dat moment kwam de ‘Butter-motor’ pas echt goed op gang. Bij 57-57 kwam de Leiderdorpse ploeg voor het eerst langszij en in het laatste kwart trok Wereldtickets.nl aan het langste eind. Het resultaat is een tweede plaats in de poule na de tweede overwinning op rij.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×