Nieuwe Ankerplaats opent deuren in Nieuw Leyden

De Nieuwe Ankerplaats opent donderdag de deuren. Deze woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten heeft een plaatsje gekregen aan de Daendelsstraat in Nieuw Leyden. Het pand dat dertien appartementen, twaalf units met eigen zitslaapkamer en douche/toiletruimte, en een gezamenlijk trefpunt herbergt, biedt plaats aan 25 cliënten van de Gemiva-SVG Groep. Een groot deel daarvan woont nu nog in de oude Ankerplaats aan de Klokpoort. De leeftijd van de bewoners is zeer divers. De jongste is 19 jaar oud en de oudste 83. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig. De opening wordt donderdag feestelijk gevierd, in bijzijn van Portaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×