SP en Leefbaar Leiden kiezen lijsttrekker

Fractievoorzitter Antoine Theeuwen wordt lijsttrekker van de SP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Bij Leefbaar Leiden gaat Daan Sloos zoals verwacht de lijst aanvoeren. Met grote meerderheid is Antoine Theeuwen door de SP-leden gekozen. Theeuwen is nu vier jaar fractievoorzitter en voerde in 2006 ook de lijst van de SP aan. Daan Sloos van Leefbaar Leiden kondigt aan dat zijn partij snel met een ‘opmerkelijk nieuw programma’ komt. De Leidse Leefbaren laten zich in hun campagne bijstaan door Olaf Tulen die eerder ook actief was voor de campagne van Pim Fortuyn. Leefbaar Leiden gaat het programma uitdragen met behulp van folders, radio- en tv reclame.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×