Dag van de Dialoog ook in Leiden

Tijdens de Nationale Week van de Dialoog van 2 tot 8 november, vinden er in het hele land tal van activiteiten plaats. Volgende week zaterdag is het in Leiden Dag van de Dialoog. De hele dag door kunnen Leidenaars die met elkaar in dialoog willen, aanschuiven aan 25 Dialoogtafels, die op diverse plaatsen in de stad staan. Aan deze tafels is plaats voor maximaal acht personen. De tafelgenoten gaan onder leiding van een professionele gespreksleider met elkaar in dialoog. Ook Marc Witteman zal aan één van de tafels aanschuiven. Er staan tafels in onder andere Nieuwe Energie, het huis van de Raad en Kerkelijk Centrum de Regenboog.

Wie deel wil nemen, kan zich aanmelden via www.leidenindialoog.nl . Hier is ook meer informatie te vinden over de locaties en tijden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×