Kwaliteitszorg Dunea scoort goed

Dunea, voorheen het Duinwaterbedrijf Zuid-Holland scoort goed op kwaliteitszorg. Deze week is het bedrijf geslaagd voor de hercertificeringsaudit van KiWa. Bij deze herkeuring werd het hele bedrijfsvoeringsysteem van Dunea doorgelicht. De organisatie mag niet alleen de certificaten volgens de ISO-normen voor kwaliteits- en milieuzorg behouden, maar krijgt ook het OHSAS-certificaat voor arbozorg.

Vooral het veiligheidsplan onderhoud aan de inlaatleiding en de registratie van opleidingen gooiden hoge ogen. Ook had KiWa nog een aantal aanbevelingen. Daarmee gaat Dunea de komende tijd aan de slag. Dunea is blij te merken dat de naamswijziging geen invloed heeft gehad op de dienstverlening.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×