Foto: archief Sleutelstad.

Geheim werkbezoek Sinterklaas aan Leidse binnenstad

Ook Sinterklaas moet tegenwoordig de eindjes aan elkaar knopen vanwege de financiële crisis. Daarom gaat de goede Sint zich goed oriënteren in de Leidse binnenstad op koopjes en aanbiedingen. Op zaterdag 7 november, zal hij samen met de hoofdpiet op een onopvallende manier op zoek gaan naar mooie, maar voordelige geschenken, zodat hij op zaterdag 21 november tóch met een goedgevulde pakjesboot in de Sleutelstad zal aankomen.

Van 22 november tot en met 5 december zijn alle kinderen elke dag van harte welkom om het Huis van Sinterklaas te bekijken! Meer informatie op www.huisvansinterklaas.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×