Foto: Daniel de Groot.

Kringloopwinkel Het Warenhuis feestelijk heropend

Afgelopen zaterdag werd onder grote belangstelling kringloopwinkel Het Warenhuis heropend. Zo’n 1500 bezoekers kwamen die dag een kijkje nemen in Het Warenhuis, dat nu meer de sfeer van een winkel aan een woonboulevard uitstraalt, dan een kringloopwinkel. Alles is tot in de puntjes verzorgd en smaakvol gepresenteerd. Speciaal voor de heropening vond een veiling plaats van meer dan 100 bijzondere spullen en er waren rondleidingen achter de schermen. Een heuse kerstmarkt completeerde de sfeer van een écht warenhuis. Bedrijfsleider Piet Philipse is tevreden: “Zowel bezoekers als onze medewerkers zijn enthousiast over de vernieuwde winkel. Het Warenhuis is een leuke winkel geworden waar je met plezier kunt rondsnuffelen naar betaalbare spullen.” Niet alle bezoekers deelden deze mening. “Het voelt helemaal niet meer als een gezellige rommelwinkel en alles is stukken duurder geworden”, aldus een trouwe klant van Het Warenhuis.

Vanaf zaterdag 28 november tot vrijdag 4 december kunnen kinderen tot 10 jaar hun schoen zetten bij Het Warenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×