De Noordwijkse burgemeester Harry Groen is blij met Alex die hij daarom uitriep tot ambassadeur van de basplaats. (Foto: PR).

Zanger Alex ambassadeur van Noordwijk

De Noordwijkse zanger Alex is door burgemeester Harry Groen uitgeroepen tot ambassadeur van zijn woonplaats. Groen verraste de zanger tijdens een concert dat Alex onlangs gaf voor de bewoners van woon- en zorgcentrum Groot Hoogwaak in Noordwijk. Groen: “Alex viert op 14 november in de Leeuwenhorst zijn 10-jarig jubileum als zanger en al die jaren is hij een waardig ambassadeur van Noordwijk gebleken. Dit spontaan aangeboden optreden is daar een prachtig voorbeeld van. We zijn weliswaar nog druk bezig om het ambassadeurschap van Noordwijk gestalte te geven, maar ik vind zijn jubileum een mooi moment om Alex deze première te gunnen en hem nu alvast op te nemen in het toekomstige gezelschap van mensen en organisaties, waarvan wij vinden dat zij Noordwijk op een uitstekende manier op de kaart zetten, nationaal en internationaal.”

Alex zelf reageerde verheugd: “Dit vind ik een enorme eer. Noordwijk is een prachtige plek om te wonen, maar ook om eens lekker op het strand uit te waaien of gewoon lekker een weekend te zijn. Dat steek ik nooit onder stoelen of banken en dat is de burgemeester waarschijnlijk ook opgevallen.”

Zie ook: www.alex.fm

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×