Linda Appers, foto: PR.

Leiderdorpse Basketbalmeiden met 9 punten ten onder

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Wereldtickets.nl zich stukgebeten op Das uit Delft in eigen Bloemerdhal in Leiderdorp. Het werd afgelopen zaterdagavond 59-68, nadat in het laatste kwart de thuisploeg het duel uit handen gaf; potentie tegen routine. Hoewel Wereldtickets.nl een paar keer een gaatje sloeg, werden de Leiderdorpse meiden plotseling nerveus. Keer op keer speelden ze de bal rechtstreeks in handen van de tegenstandsters en gingen met negen punten verschil ten onder. Zera Butter was topscoorster met 20 punten, Linda Appers, die na een blessure debuteerde bij de Leiderdorpse ploeg, volgde met 11 en Bridget Yoerger liet 14 rebounds aantekenen. In de zogeheten ‘finale four’ is een finaleplaats nog niet uit het oog verloren, maar de kans erop slinkt door het verlies wel.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×