Roemeense skimmer betrapt in kast

Afgelopen zaterdag heeft de politie een 22-jarige Roemeen aangehouden op verdenking van skimmen. Een personeelslid van een winkel aan de Haarlemmerstraat ontdekte de Roemeen in een kast, toen zij bezig was met schoonmaakwerkzaamheden. De man vertelde, dat hij voor de grap in de kast was gaan staan, maar na onderzoek bleek hij in het bezit te zijn een afschermplaat van een pinautomaat en gereedschap. Bovendien had hij twee flessen met zijn urine gevuld, een teken, dat hij al geruime tijd in de kast zat. Toen de politie de pinapparaten in de winkel onderzocht, bleek dat een daarvan al was voorzien van de skimapparatuur. De Roemeen is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft in ieder geval 14 dagen vastzitten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×