Veiligheidsmarkt voor ouderen

Senioren die niet voor vrijdag de 13e vrezen, zijn komende vrijdag welkom op de senioren veiligheidsmarkt. In zorgcentrum Rijn & Vliet aan Aaltje Noorderwierlaan 1, is dan van alles te vinden op het gebied van zorg en welzijn, wonen en veiligheid. Ook kunnen de bezoekers deelnemen aan activiteiten als jeu-de-boules, een rollatorcheck, een rollatorparcours en internet. In de filmzaal worden films vertoond.

De markt wordt georganiseerd door Leiden Buitengewoon Veilig, de Brandweer, Politie, Libertas Leiden, de Sleutels, Portaal en Ons Doel, Activite, Stichting Radius, GGD Midden-Holland, Project Veerkracht, Welzorg en Topaz.

Het evenement duurt van 14.30 tot 17.00 uur. De bezoekers worden ontvangen met koffie en wat lekkers. Wie opgehaald wil worden, kan een plaats reserveren in het busje van Radius. Reserveren kan tot uiterlijk donderdag om 12.00 uur via 071-7074200.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×