Leidse sportverkiezing in nieuw jasje

Het uiterlijk van de dag waarop de Leidse sportman, sportvrouw, en sportploeg 2009 bekendgemaakt worden, is flink veranderd. De Leidse Sport Federatie heeft de organisatie van deze dag uitbesteed aan de organisators van Leiden Marathon. Zij hebben er voor gekozen het feest op vrijdag 15 januari te houden in museum Corpus in Oegstgeest. Hier wordt een avondvullend programma georganiseerd, waarbij de uitreiking van de prijzen voorafgegaan wordt door een sporttheater. De gasten moeten zich houden aan een dresscode. Het is de bedoeling dat het evenement betaald wordt door Tafelsponsors. Kandidaat-sponsors kunnen zich opgeven via 071-5144461. Topsporters kunnen door verenigingen genomineerd worden via www.lsf.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×