Zorgaanbieders WMO bekend

De nieuwe aanbesteding voor zorgaanbieders van huishoudelijke hulp vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is afgerond. Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Kaag en Braassem, Voorschoten en Zoeterwoude hebben na een evaluatie besloten het dynamisch selectiesysteem voor het toewijzen van hulp in de huishouding ook komend jaar voort te zetten. Wel zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in de werkwijze. Zo weegt de factor voorkeur bij bestaande cliënten nu zwaarder en weegt de factor levertijd bij nieuwe cliënten juist minder zwaar.

Per 1 januari zijn de aanbieders met wie Leiden een contract afgesloten heeft: Activite, Allerzorg, Florein, Libertas, Sparkles, Thuiszorg Service Nederland BV, Zorgcentrum Roomburgh, Zorg-Vuldig, 123Schoonhuis, ATZB, Axxicom, Groenoord Cleaning Service BV, Stichting Profzorg, Thuiszorginholland en Tzorg. Alle cliënten ontvangen dus zorg van één van deze aanbieders.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×