Website gemeente Leiden scoort 'ruim voldoende'

De digitale dienstverlening van de website van de gemeente Leiden is gestegen op de ranglijst Overheid.nlMonitor van de 46ste naar de 26ste plaats van de in totaal 441 sites van gemeenten, die onderzocht zijn. De nieuwe site van de gemeente Leiden, die sinds 1 september online is, had zeker in het begin veel problemen met een niet goed functionerende zoekmachine. Daar is de afgelopen periode hard aan gewerkt en de site heeft nu meer functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om interactief te communiceren en de keuze voor een groter lettertype voor slechtzienden. Wethouder Pieter van Woensel (RO, Binnenstad en Publiekszaken) is blij met de nieuwe internetsite: “Internet gaat een nog grotere rol spelen in de Leidse dienstverlening. De nieuwe site is toegankelijker en klantvriendelijker omdat het digitale loket een prominente plek heeft. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om zaken te doen met de gemeente.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×