Opening HEMA op station Leiden Centraal

Aanstaande donderdag wordt op station Leiden Centraal een nieuwe HEMA-vestiging geopend, afgestemd op de tienduizenden reizigers, die dagelijks gebruik maken van het station. “NS breidt het winkelaanbod op stations uit. Wij werken aan nog meer variatie en kwaliteit voor onze klanten. Een fantastisch merk als HEMA is een echte aanvulling op het huidige winkelaanbod op onze stations”, zo meldt Michiel Noy, directievoorzitter van NS Poort. “Na het succes in Amsterdam, zijn we blij dat wij onze klanten ook in Leiden een HEMA kunnen aanbieden. NS heet HEMA dan ook van harte welkom op Leiden Centraal”.

Het nieuwe filiaal heeft een assortiment, dat optimaal is afgestemd op reizigers die niet veel tijd hebben voor het doen van hun boodschappen. De stationswinkel is dagelijks geopend van 06.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×