Ard Schenk signeert zijn biografie, foto's: Emile van Aelst.

Eerste 'Leiden Winterfair' enorm succes

De eerste ‘Leiden Winterfair’, die vandaag gehouden werd in het Scheltemacomplex, was zo’n succes, dat deze mini ‘Margriet Winterfair’ volgend jaar zeker weer zal plaatsvinden. De belangstelling voor de verschillende inloopworkshops was groot en vol enthousiasme werd er mee gesport, met kralen gewerkt of chocola versierd. Ook schaatslegende Ard Schenk stond volop in de belangstelling bij het signeren van zijn onlangs verschenen boek. Ruim 20 verschillende deelnemers lieten een keur aan ‘lifestyle’ artikelen zien op mooi verzorgde kramen en stands. Het Leidse zangkoor ‘Er welt een traan’, zorgde voor de muzikale omlijsting. De organisatie en de standhouders waren tevreden, het was een zeer geslaagde dag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×