Kerststands Amnesty International in Openbare Bibliotheek en kerken

Met het doel om actie te voeren en het werk van Amnesty International onder de aandacht te brengen, zal de Leidse Werkgroep van deze organisatie traditiegetrouw vanaf aanstaand weekend kerstkaarten, kaarsen etc. verkopen. De opbrengst is bestemd voor het werk van Amnesty International. De verkoopstands zijn te vinden in de Openbare bibliotheek en in verschillende kerken.

De verkoop vindt plaats in de weekenden van 28/29 november en 5/6, 12/13 en 19/20 december. De locatie van de stands zijn de Openbare Bibliotheek (op zaterdagen, van 11.00-17.00 uur) en vier Leidse kerken, respectievelijk de St. Petruskerk, de St. Josephkerk, de Vredeskerk en bij de Leidse Studenten Ekklesia (op zondagen tijdens en na de viering/dienst).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×