Feestelijke aftrap gratis OV

Morgen wordt op feestelijke wijze gevierd dat het busvervoer in de provincie tijdens enkele zaterdagen deels gratis is. Tussen 08.00 en 09.15 uur kunnen de voorbijgangers op het Stationsplein luisteren naar de Amazing Stroopwafels, die onder andere een OV-lied laten horen. Asje van Dijk, gedeputeerde Verkeer & Vervoer van de provincie, en wethouder John Steegh verzorgen de officiƫle opening.

Aanstaande zaterdag en op 5, 12 en 19 december is het busvervoer in een groot deel van Zuid-Holland gratis. In Leiden mogen reizigers dan zonder kaartje mee met de bussen van Connexxion. Bovendien kunnen shoppers die hun aankopen even kwijt willen, deze op 28 november en 12 december stallen in de pakjes bewaarbus. Meer informatie hierover staat op www.zuid-holland.nl/gratisov.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×