Verwondering over dagelijks leven in Scheltemacomplex

Kunstenaars Eva Meijer en Miriam Reeders geven een bijzondere, multidisciplinaire voorstelling en laten hun gelijknamige installatie in het Scheltemacomplex zien, met de titel: ‘Het leven leert vanzelf’. De installatie en de voorstelling zijn gebaseerd op de weblogs, die Meijer en Reeders bijhouden en gaan over hun verwondering van het dagelijks bestaan. Verhalen, liedjes, dia’s, live-animatie, objecten, tekeningen, en gesprekken worden aaneengeregen met tussendoor borrelnootjes. De installatie in het Scheltemacomplex is dagelijks tussen 12.00 en 17.00 uur gratis te bezoeken. De theatervoorstellingen vinden plaats op 26 november, 5 en 6 december. Wanneer men een e-mail stuurt naar hetlevenleertvanzelf@gmail.com maakt men kans op gratis kaartjes voor de voorstelling.

Meer informatie, prijsvragen, opdrachten, antwoorden op vragen en andere mooie dingen zijn te vinden op www.hetlevenleertvanzelf.nl en www.twitter.com/worteltjeboven.

Informatie, boekingen en reserveren via www.scheltemacomplex.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×