Oegstgeester pyromaan weer actief

Het was een tijdje stil, nadat er in een periode van half augustus tot en met half oktober 15 auto’s in vlammen opgingen en er 19 in totaal beschadigd raakten. De pyromaan van Oegstgeest hield zich blijkbaar even gedeisd, maar sloeg gisteravond om 23.45 uur opnieuw toe, deze keer op de Prins Hendriklaan. Een buurvrouw, die haar hond uitliet, hoorde een harde knal en zag de auto in brand staan, zij belde direct 112. Een auto, die achter het brandende voertuig stond, raakte eveneens beschadigd.

Het onderzoek naar de autobranden die sinds 16 augustus plaatsvinden, staat boven aan de prioriteitenlijst van het politieteam. Er wordt extra gesurveilleerd met meer mankracht. De politie vraagt bewoners bij verdachte situaties direct de politie te bellen op het telefoonnummer 1-1-2.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×