Oegstgeester pyromaan opgepakt?

Afgelopen donderdagavond, rond 22.20 uur, ging opnieuw een auto in vlammen op, deze keer in Warmond aan de Lommerlustlaan. Een getuige zag een persoon wegrennen richting de Klinkenbergerplas en ging hem achterna. Helaas verloor de getuige de man uit het oog, maar was de politie inmiddels gewaarschuwd. Er werden meerdere eenheden en een helikopter ingezet opzoek naar de dader. Vervolgens werd bij de rotonde Abspoelweg een man op een fiets aangehouden. De fiets bleek te zijn gestolen en de fietser, een 21-jarige Oegstgeestenaar, werd meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de autobrand.

De politie vermoedt dat deze autobrand verband houdt met de autobranden in Oegstgeest. In totaal komt het aantal in brand gestoken auto’s op 17 en raakten 21 auto’s beschadigd. Het onderzoek naar de autobranden blijft bovenaan de prioriteitenlijst van het politieteam staan. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×