Man opgepakt na trap in buik agente

Een agente is in de nacht van zaterdag op zondag door een 23-jarige man in de buik had getrapt en in het gezicht geslagen. Agenten werden naar de Stationsweg gestuurd, omdat daar meerdere groepen met elkaar slaags geraakt waren. Toen de agente een groep vechtende personen uit elkaar wilde halen, probeerde een van de mannen haar vast te pakken. Met haar wapenstok probeerde ze de man vervolgens op een afstand te houden, waarop hij haar in de buik trapte. Toen een collega haar te hulp schoot, haalde de man opnieuw uit en sloeg de agente in het gezicht.

De man is aangehouden en ingesloten. De agent rakte gewond aan haar gezicht en heeft aangifte gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×