Holland Centraal houdt zendmachtiging

Het Commissariaat voor de Media is niet langer van plan om de zendvergunning van Holland Centraal als lokale omroep voor onder andere Leiden in te trekken. Dat laat voorzitter Rolf Marcelis van Holland Centraal weten. Per 1 oktober 2009 zendt Holland Centraal uit onder de naam Unity FM. Het programma wordt gemaakt door het bedrijf  Rudeboy Media. In eerste instantie ging het Commissariaat voor de Media niet akkoord met die constructie en dreigde de zendmachtiging in te trekken. Tijdens een hoorzitting op 15 oktober heeft het bestuur van Holland Centraal uitgelegd waarom de constructie wel in orde zou zijn. Het commissariaat stemt daar nu dus mee in.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×