Jurian Möller winnaar ontwerpwedstrijd 'Windows of the World'

Gisteren ontving de student grafisch ontwerpen Jurian Möller een cheque van € 5.000 voor zijn ontwerp voor de glazen pui van de nieuwe winkel van Vila en Pieces op Proefstation Leiden (Leiden Centraal). Het ontwerp van Möller was als eerste prijs gekozen van de ontwerpwedstrijd ‘Windows of the World’, uitgeschreven door de NS. De opdracht was om de vier werelden van reizen, winkelen, eten en boodschappen doen, een eigen gezicht te geven door middel van een serie tweedimensionale ontwerpen, bestemd voor de afzonderlijke glazen puien. Uit de inzendingen van vijf finalisten, allen niet-professionele grafisch ontwerpers, zal de serie van Möller dagelijks door zo’n 80.000 reizigers bekeken kunnen worden. De jonge graficus reageerde enthousiast: “Ik was erg blij en verrast dat mijn ontwerpen voor Leiden Centraal waren uitgekozen. Het is leuk als je anoniem in een publieke ruimte iets ziet wat zo persoonlijk en van jezelf is”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×