Kerstmarkt Regenboog

In Kerkelijk Centrum de Regenboog in de Merenwijk wordt volgende week zaterdag een kerstmarkt gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor een school voor dove kinderen in Malawi. Broeder Henk van Heck zet zich al meer dan 30 jaar voor die school in en zorgt dat het geld een goede bestemming krijgt. Op de markt worden niet alleen kerstspullen verkocht, ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Creatieve bezoekers kunnen bovendien zelf een kerststuk maken, of kaars versieren. De markt wordt muziekaal opgeluisterd door koorzang.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Wie kerstspullen overheeft kan die een dag eerder tussen 17.00 en 21.00 uur brengen. De Regenboog is te vinden aan Watermolen 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×