Staatssecretaris Van Bijsterveldt op bezoek bij ICLON

Staatssecretaris Marja van Bijsterveldt was gisteren te gast bij het ICLON. Ze bezocht het Interfacultair Centrum Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Nascholing van de Universiteit Leiden, om zelf te zien hoe het staat met de uitvoering van de maatregelen uit `Krachtig meesterschap’, de kwaliteitsagenda voor lerarenopleidingen. Haar aandacht ging vooral uit naar onder meer de samenwerking tussen ICLON, het Expertisecentrum Moderne Vreemde Talen en een opleidingsschool, gericht op het opleiden van leraren voor internationale en tweetalige scholen. De komende weken bezoekt de staatssecretaris nog een aantal andere onderwijsinstellingen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×