Automobilist rijdt door na rammen fietser en paaltjes

Een automobilist die een fietser ramde en twee paaltjes uit de grond reed, heeft de plaats van het ongeluk verlaten. De 21-jarige Katwijker reed zondag rond 03.00 uur vanaf de Boulevard de Tramstraat in, richting Zeeweg. Voorbij de kruising met het Noordeinde raakte hij door onbekende reden de controle over zijn stuur kwijt. Hij raakte een 17-jarige Katwijkse fietser die op de grond viel en naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Ook reed hij twee palen uit de grond. De 21-jarige stopte niet, maar reed door. Wel waarschuwde hij familieleden, die hem naar het politiebureau brachten. Daar verklaarde hij dat hij niets van de botsing met de fietser had gemerkt. De politie heeft ter plaatse de situatie onderzocht.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×