Nog tot 2022 parkeren op de Haagweg

Het Stadsparkeerterrein aan de Haagweg blijft nog zeker tot en met 2022 open. Volgend jaar wordt begonnen met het voorbereiden van de bouw van een nieuwe wijk op een deel van het terrein langs de spoorbaan en daardoor moeten er in eerste instantie 60 parkeerplaatsen wijken voor een nieuwe toegangsweg voor de toekomstige bewoners. Door de herinrichting worden deze plekken echter elders op het terrein gecompenseerd. Zo krijgen de kantine en kantoortjes van Stadsparkeerplan een plek achter kunstcentrum Haagweg 4. Het Stadsparkeerterrein zal daardoor het huidige aantal van 450 parkeerplaatsen tot 2022 kunnen behouden. Wethouder Marc Witteman zal morgenochtend bij de entree van het terrein de parkeerders van Stadsparkeerplan persoonlijk op de hoogte brengen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×