Winkeldieven in de kraag gegrepen

Gistermiddag omstreeks 15.45 uur, heeft de politie twee verdachten van winkeldiefstal aangehouden in de Haarlemmerstraat en op de Stille Rijn. De mannen maakten deel uit van een verdacht groepje, dat door het centrum liep. Een aantal agenten ging op de mountainbike poolshoogte nemen en grepen als eerste een 20-jarige man uit Litouwen in de kraag, die een tas vol gestolen spullen bij zich had. Een ander ging er als een haas vandoor, waarop de achtervolging werd ingezet. Op de Stille Rijn werd de man gepakt en bleek eveneens afkomstig te zijn uit Litouwen. Ook deze man, 22 jaar, had gestolen goederen in zijn bezit. De andere leden van het groepje waren niet meer te traceren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×