Beautydagen bij ROC

Wie zich voor de feestdagen eens lekker wil laten verwennen, is dinsdag en woensdag welkom bij het ROC ID College aan Storm Buysingstraat 18c. De studenten verzorgen daar tussen 09.00 en 16.00 uur allerlei verwen- en beautyactiviteiten. Zo kunnen bezoekers hun haar laten knippen of kleuren door de leerlingkappers. De studenten schoonheidsverzorging en wellness geven reinigende en verzorgende gezichtbehandelingen, manicurebehandelingen en massages. De inwendige mens kan genieten van allerlei hapjes. De opbrengst van de Beautydagen gaat naar een school voor vrouwen en meisjes in Senegal. Geïnteresseerden kunnen voor het reserveren van een behandeling of meer informatie bellen naar 071-5358500.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×