West Wing campagneavond

Het campagnevirus waart rond. Daarom organiseert D66 in Leiden een West Wing avond op vrijdag 18 december. Aan de hand van fragmenten uit de bekende tv-serie West Wing ontdekken de aanwezigen wat Hollandse politici kunnen leren van Amerikaanse campagnes. Hoe zorg je ervoor dat de boodschap blijft hangen? Hoe gooi je met modder, maar blijf je voor de kiezer toch altijd positief pleiten voor verandering? D66’er Jan Paternotte geeft commentaar bij de tv-beelden. Discussieleider Lise-Lotte Kerkhof interviewt Jeroen van de Veth, VVD-er en lobbyist bij Droge en van Drimmelen, over het bereiken van je doel binnen en rondom de politieke arena.

De campagneavond wordt gehouden in de bovenzaal van restaurant Cojico aan de Breestraat 33. Aanvang 20.30 uur, iedereen is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×