Vrijwilligers van dierenasiel Stevenshage nemen de prijs in ontvangst, foto:PR.

Co Verhoogprijs voor vrijwilligers dierenasiel Stevenshage

Afgelopen maandag, op de jaarlijkse Internationale Vrijwilligersdag, werd in de Raadzaal van het Leidse stadhuis voor de 17e maal de Co Verhoogprijs uitgereikt. Deze speciale prijs is bestemd voor vrijwilligers, die zich belangeloos op diverse terreinen inzetten. Zo werden maandag de vrijwilligers van de Voedselbank Leiden e.o in de bloemetjes gezet en ontving het team van dierenasiel Stevenshage de prijs in de categorie ‘Cultuur & Educatie Natuur en Milieu’. Welverdiende prijzen voor mensen, die op velerlei gebied gewoon onmisbaar zijn.

Stevenshage is opzoek naar vrijwilligers, die goed begeleid worden en terdege ingewerkt. Wie zich aangesproken voelt kan op de website www.dierenasielleiden.nl meer lezen over het vrijwilligerswerk

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×