100.000 klappers verstopt in slaapkamer

Gisteren heeft de politie bij een 18-jarige Oegstgeestenaar een enorme hoeveelheid legaal en illegaal vuurwerk in beslag genomen. De jongeman had zijn voorraad verstopt in zijn slaapkamer. Aangetroffen werden onder andere twee 100.000 klappers, vlinders, 224 stuks thumping thunders, strikers, nitraten, cobra’s en lawinepijlen. De leverancier van het vuurwerk bleek een eveneens 18-jarige plaatsgenoot te zijn. Ook bij hem gingen de agenten op bezoek en troffen in zijn kamer en achter een schuifwand op zolder, grote hoeveelheden vuurwerk aan. De verdachte kocht het vuurwerk in België en verkocht zijn handel door aan verschillende mensen. De politie onderzoekt de zaak en nam al het vuurwerk in beslag.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×