Marc Witteman, Marieke Jas, stagiaires ROC Foto: Johan Steenbergen Fotografie

Gemeente Leiden ondertekent stageconvenant

Dinsdag 15 december ondertekenden wethouder Marc Witteman en Marieke Jas van het College van Bestuur van het ROC Leiden een stageconvenant. De gemeente Leiden gaat een actief stagebeleid voeren en zal dit doen in nauwe samenwerking met het ROC. Zo worden vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd en wordt gestreefd naar meer stageplekken. Wethouder Marc Witteman: “We willen graag jonge mensen in de organisatie brengen, die met nieuwe idee├źn komen. Ook kunnen we op deze manier laten zien, dat de overheid in het algemeen en de gemeente in het bijzonder een interessante plek is om te werken.”

Bij de ondertekening waren ook stagiaires en vertegenwoordigers van andere onderwijsinstellingen aanwezig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×