Directeur Henk Akerboom spreekt de gasten toe, foto: PR.

Feestelijke opening Akerboom Yacht Equipment

Afgelopen zaterdag is de compleet nieuwe behuizing voor Akerboom Yacht Equipment, langs de Oude Rijn, feestelijk geopend. Huib de Vries en Jacqueline Akerboom, twee telgen van de beide familiebedrijven drukten op de knop, gevolgd door een spectaculaire openingsact van Bencha en een optreden van K & G. Het complex is totaal gerenoveerd en uitgebreid. Directeur Henk Akerboom vertelt ons trots over het bouwplan: “Het hele terrein, tussen de Hoge Morsweg en de Oude Rijn, is volledig gerenoveerd en uitgebreid. Naast onze huidige hal is een compleet nieuwe hal gebouwd. Die extra ruimte hebben wij hard nodig. Wij maken tegenwoordig niet alleen aluminium dekhuizen, maar ook grote kleppen en luiken. Samen met de architect is bij de renovatie ook goed gekeken naar energiezuinige systemen, zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.”

Akerboom Yacht Equipment is sinds 1986 onderdeel van De Vries Scheepsbouwgroep en ontwerpt, bouwt en installeert grote aluminium constructies voor ’s werelds mooiste en meest gerenommeerde luxe megajachten.

Ook tijdens de nieuwbouw- en renovatieperiode moest de productie doorgang vinden. Daarom zijn er tot het einde van 2009 twee hallen gehuurd op het Leidse industrieterrein Waard Eiland. Vanwege de grote orderportefeuille huurt Akerboom vanaf 1 december nog een hal in het Katwijkse industrieterrein ’t Heen.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×