Foto: PR.

Start van Leids gastouderproject TriOppas

Voor wie altijd al in de kinderopvang had willen werken, maar dit moeilijk kan combineren met het eigen gezin, biedt de gemeente Leiden het gastouderproject TriOppas. Als gastouder is werk en gezin gemakkelijk combineren. Deelnemers kunnen een mbo-opleiding tot gastouder volgen, mét een baangarantie. Tijdens het project krijgen deelnemers ondersteuning van een trainer en een consulent, die helpen bij individuele problemen en knelpunten. De gemeente Leiden werft de kandidaten, bekostigt de opleiding en geeft een loonkostensubsidie. Gastouderproject TriOppas is een samenwerking tussen Drieluik Projecten, Flexmoeders en de gemeente Leiden.

Bij interesse kan men contact met de heer R. Zwerver (gemeente Leiden), telefoon 071-5167306 of de eigen casemanager.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×