Leidse jeugdkampioenen gezocht

Het Sportbedrijf Leiden is op zoek naar Leidse jeugdkampioenen. Op woensdag 17 februari zal wethouder Marc Witteman van sport de Leidse jeugdkampioenen van 2009 huldigen. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst die om 19.30 uur start in de Drie Octoberhal. De kampioenen kunnen bij Rik van der Geest worden aangemeld, via r.vandergeest@sportbedrijfleiden.nl.

De te huldigen sporters moeten nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport, of een EK of WK gewonnen hebben. Bovendien moeten ze op het moment van hun overwinning niet ouder dan 18 jaar zijn geweest. Ook moeten ze in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×