Politie Lisse zoekt getuigen reeks brandstichtingen

De politie van Lisse is op zoek naar getuigen in verband met een serie brandjes die gisterochtend in het dorp woedden. De eerste melding kwam rond 4.45 uur binnen. In de Vivaldistraat in Lisse stonden drie containers in brand. Korte tijd later kwam er een melding van een brand op de Alleta Jacobsstraat binnen. Vermoedelijk door het in brand steken van een huisvuilcontainer zijn daar een carport en een auto in vlammen opgegaan. De twee aangrenzende carports liepen brandschade op. Een paar woningen verder stond ook een huisvuilcontainer in brand waardoor aan de schutting brandschade ontstond.

Ook was er een brand op de Hannie Schaftlaan. Vermoedelijk is ook hier de huisvuilcontainer in brand gestoken waarna de garage en een auto in brand vlogen. Schuin tegenover de woning, op de vuilopstelplaats van ´t Speelkwartier, stond ook een vuilcontainer in brand.

De brandweer had de branden snel onder controle. De politie gaat uit van brandstichting en de recherche is een onderzoek gestart. De politie vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×