Pink Ribbon voor Rijnland Ziekenhuis

Het Rijnland Ziekenhuis heeft een lintje gekregen van de BorstkankerVereniging Nederland. De Pink Ribbon staat op de website van de vereniging. Het Rijnland kreeg het lintje, omdat het ziekenhuis voldoet aan alle 18 criteria die belangrijk zijn voor borstkankerpatiënten. Zo kunnen patiënten alle benodigde diagnostische onderzoeken op één dag ondergaan en krijgen ze de uitslag op dezelfde dag. Ook biedt het ziekenhuis de mogelijkheid de borstreconstructie direct na de operatie uit te voeren. Niet alleen de Borstkankervereniging is positief, in oktober meldde de Consumentenbond al dat de borstkankerzorg van het ziekenhuis tot de top van Nederland behoort.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×