Jongens trappen meisje in buik om tas

Vier jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk, van ongeveer 16 jaar oud, hebben gisteren even na 18.30 uur geprobeerd een 17-jarig meisje uit Voorschoten met veel geweld te beroven van haar tas. Het slachtoffer fietste over de Johan Willem Frisolaan en werd door de vier klemgereden. Na een trap tegen haar fiets kwam zij ten val en werd op een geweldadige manier getracht haar tas, die zij schuin over haar schouder droeg, af te pakken. Een voorbijganger riep naar de vier gasten, waarop ze de benen namen, maar het meisje nog een paar trappen in de buik gaven. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen, met name de man, die de jongens toeriep, zich te melden via 0900 – 8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×