Fietser mishandeld door bestuurder zwarte auto

Op donderdag 14 januari omstreeks 08.00 uur, zag een getuige hoe een fietser op het fietspad van de Jacoba van Beierenweg, vlakbij de Zuidelijke Randweg, mishandeld werd door een man, die uit een zwarte personenauto stapte. De fietser werd de heg in geduwd en vervolgens op het hoofd geslagen. Daarna stapte de dader weer in zijn auto en reed richting de bebouwde kom van Voorhout. Een getuige heeft gezien dat de fietser hevig ontdaan was en ook, dat er op dat moment andere fietsers in de buurt aanwezig waren. De politie is op zoek naar de identiteit van de geslagen fietser en naar getuigen van dit voorval. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politie Teylingen – Oegstgeest via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×